Onderwerp: NicasiusNieuws september 2021
Datum: 08-09-2021
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Start nieuw Scoutingseizoen


Het nieuwe Scoutingseizoen is weer van start gegaan. Dit jaar wordt het een feestelijk jaar voor onze groep omdat we 70 jaar bestaan; en dat gaan we vieren! In een volgend NicasiusNieuws vind je hier meer informatie over.

Bij de start van een nieuw seizoen hoort ook altijd enige administratie zodat wij volledig op de hoogte zijn betreft de gezondheid en bereikbaarheid van onze leden. En jullie willen graag alles weten van ons hoe wij bereikbaar zijn, wanneer we draaien etc. In deze extra mailing zetten we alle even op een rijtje.
 
 
ALGEMEEN

Ouderinformatie momenten


Voor het nieuwe seizoen start willen de stafleden graag meer informatie geven over zowel de groep als het draaien binnen de verschillende speltakken. Een mooie kans om kennis te maken met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee én op deze manier goed geïnformeerd aan het nieuwe scoutingseizoen te beginnen. Noteer daarom onderstaande data alvast in je agenda:

  • Rowans: vrijdag 10 september van 19.30 tot 20.00 uur
  • Bevers: zaterdag 11 september van 10.00 tot 10.30 uur
  • Welpen: zaterdag 11 september van 12.00 tot 12.20 uur
  • Scouts: zaterdag 11 september van 13.00 tot 13.30 uur

Voor de pivo’s zal geen apart informatie moment volgen voor de ouders maar wordt de info met de jeugdleden zelf gedeeld. Voor hen start het scoutingseizoen op 11 september om 19.00 uur met een bbq.
 
 
ALGEMEEN

Ekelbuukske


In het Ekelbuukske vind je alle informatie over onze groep, draaitijden, afmeldregels, bereikbaarheid, vertrouwensprocedure, financien, verzekeringen etc. Lees het boekje eens goed door. Het is ook altijd terug te vinden op onze website nicasius.nl.

Bekijk hier het Ekelbuukske
 
 
ALGEMEEN

Jaarplanner


In de jaarplanner hebben we alle belangrijke data per speltak en de groep opgenomen zodat jullie hiermee rekening kunnen houden met het plannen van je vakanties etc. Mocht je aan een datum twijfelen, check dan altijd de meest actuele jaarplanner op onze website nicasius.nl

Bekijk hier de jaarplanner
 
 
ALGEMEEN

Gezondheidsformulieren


Een dezer dagen ontvangen jullie in de brievenbus de bekende gezondheidsformulieren. Deze formulieren zijn voor ons van groot belang zodat we op de hoogte zijn van de meest belangrijke en actuele zaken van onze leden. Verzoek om per lid de formulieren voor 25 september af te geven bij de teamleiding, het groepssecretariaat of groepsvoorzitter.
 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen.  

De 1e periode seizoen 2021-2022 zal geïncasseerd worden in de week van 13 september 2021. 
 
 
ALGEMEEN

Agenda sept/okt 2021


  • 10 sept - ouderinformatie bijeenkomst - rowans
  • 11 sept - ouderinformatie bijeenkomst - bevers, welpen en scouts
  • 15 t/m 17 okt - weekend - rowans
  • 23 okt - scoutshopmobiel
  • 29 t/m 31 okt - weekend - scouts

Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers