Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 8
Datum: 23-02-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
 

Afsluiting kruispunt Kapelstraat-Schoolstraat Heeze


In de week van 7 tot en met 11 maart is de kruising Kapelstraat-Schoolstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Aannemersbedrijf Reiling bv gaat het straatwerk tussen de inrit naar de parkeerplaats Action tot en met de kruising Schoolstraat herstraten. 

 
 

WOZ-waarde 2016


Met dagtekening 29 februari 2016 ontvangen inwoners de WOZ-beschikking/aanslag ozb. De WOZ-waarde van 2016 is de waarde van uw pand zoals die is vastgesteld per waardepeildatum 1 januari 2015 (in de toestand van 1 januari 2016).

 
 

Padden steken veilig over in Heeze


Om de paddentrek veilig te laten verlopen heeft Staatsbosbeheer sinds maandag 22 februari de Rulse Dijk in Heeze gedurende de avond en nacht afgesloten voor autoverkeer.


 
 

Heeze-Leende Burgerpanel


De gemeente Heeze-Leende wil graag nog meer inzicht krijgen in de meningen en wensen van haar inwoners. Daarom is het Heeze-Leende Burgerpanel opgericht. U kunt zich voor dit panel inschrijven.


 
 

E-mailservice 'Berichten over uw buurt'


Via www.heeze-leende.nl/bekendmakingen kunt u zich gratis aanmelden voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'. Met deze service kunt u wekelijks bekendmakingen per e-mail ontvangen over onder andere aangevraagde en verleende bouw- en milieuvergunningen en terinzagelegging van bestemmingsplannen die voor u relevant zijn.
 
 

Bekendmakingen per week


Wilt u graag zien welke actuele bekendmakingen er één week zijn over bijvoorbeeld een verleende bouw- en milieuvergunning? Bekijk het overzicht op de website.

 
 

Openbare rondetafelgesprek en raadsvergadering op 29 februariOp maandagavond 29 februari a.s. vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbare rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats. Deze zijn ook live te volgen via webcasting.

 
 

Doe mee aan onze fotowedstrijd voor de nieuwe gemeentegids!


Voor de nieuwe gemeentegids van Heeze-Leende zijn we op zoek naar een foto voor de vooromslag. Een foto die een sfeerbeeld geeft van de gemeente in de breedste zin van het woord. Inwoners die in hun vrije tijd graag fotograferen, kunnen hiervoor nog tot en met 1 maart a.s. een foto inzenden.


 
 

WhatsApp inzetten voor buurtpreventie!Het doel van buurtpreventie is een veilige en leefbare buurt.
Whatsapp preventie is een moderne digitale vorm van buurtpreventie.

Gebruikers kunnen met WhatsApp gratis met elkaar berichten uitwisselen en bestanden delen.