Onderwerp: Kom naar de debatmanifestatie met minister Koolmees
Datum: 11-09-2018
Manifestatie op 19 november in de Jaarbeurs Utrecht
 
 
September 2018

In gesprek met minister Koolmees


Wij vestigen graag uw aandacht op een bijzondere kans om uw mening te laten horen aan minister Koolmees. Op 19 november vindt een debatmanifestatie plaats in de Jaarbeurs Utrecht over ons toekomstige pensioenstelsel. Via de BPP kunt u erbij zijn, mits u zich snel aanmeldt.

Ook maken we u attent op onze ledenwerfactie. Ga de uitdaging aan en werf één lid!

Wij hopen u te zien in de Jaarbeurs!

 
 

Manifestatie met minister Koolmees


Als BPP-lid kunt u op 19 november in gesprek met minister Koolmees. Deze debatmanifestatie biedt een uitgelezen kans om uw mening te laten horen! De toelating is beperkt, wij raden u aan zich snel aan te melden…


 
 
 

Zo werft u één lid!


Onze vereniging is getalsmatig (te) klein. Dat moet gelet op het grote aantal gepensioneerden bij PFZW beter kunnen. Help ons (en uzelf) en ga de uitdaging aan: werf slechts één lid in uw eigen omgeving! ...
 
 

Let op: enquête in aantocht


Wij bieden nóg een kans om uw mening kenbaar te maken aan minister Koolmees. Eind deze maand verspreiden wij namens de NVOG een digitale enquête onder onze leden. Doel: peilen hoe onze achterban denkt over het toekomstige pensioenstelsel. De uitkomsten zullen tijdens de debatmanifestatie met de minister worden gepresenteerd.
 

BPP privacy statement


Bij de BPP werken we iedere dag als vrijwilligersbestuur om de belangen van u als gepensioneerde bij PFZW zo goed mogelijk te behartigen. Wij doen daarover verslag in ons ledenblad Ons Pensioen, op de website en via deze nieuwsbrief.

Om onze diensten goed aan te kunnen bieden, hebben we soms uw persoons-gegevens en/of e-mailadres nodig. Daar gaan we uiteraard heel zorgvuldig mee om. Het gaat immers om uw privacy.

We begrijpen dat u misschien wilt weten wat wij wel en niet met uw persoons-gegevens doen. Deze informatie kunt u terugvinden in ons privacy-beleid.
 

Facebook werkt


Bent u actief op Facebook? De BPP ook! Zoekt u onze pagina eens op en deel onze informatie met uw netwerk.
 

Op de hoogte blijven


Tip: stuur deze nieuwsbrief door...
...aan bekenden uit de zorg. Zij kunnen zich als lid aanmelden via onze website.

BPP op Facebook
Volg ons via de BPP Facebook pagina. Via de knop 'Vind ik leuk' blijft u op de hoogte van het laatste nieuws.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Neem dan contact met ons op via contact@pfzw-belangenvereniging.nl

Afmelden
De nieuwsbrief verschijnt circa zes keer per jaar. Afmelden kan via de link onderaan elke nieuwsbrief.
 
 
  PFZW belangenvereniging