Onderwerp: Berichtgeving 16-01-2022: Corona i.r.t. Scouting
Datum: 16-01-2022
Graag willen we jullie een update geven over de stand van zaken rondom het Coronavirus i.r.t. onze Scoutinggroep.
 

Berichtgeving Corona i.r.t. Scouting update 16-01-2022


De COVID19-versoepelingen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd geven gelukkig ook weer veel mogelijkheden voor Scouting.
Vanaf komend weekend mogen alle speltakken weer draaien. Voor de oudstamleden volgt op korte termijn een apart bericht.
Uiteraard gelden de algemene regels en we willen iedereen vragen zich hier ook aan te houden. Het komt helaas nog steeds voor dat minder fitte kinderen toch naar Scouting komen. We willen jullie vragen onderstaande regels nog eens goed door te nemen.
 
 
Bijeenkomsten
  • Stafleden van bevers en welpen hoeven geen 1,5 mtr afstand te houden tot de jeugdleden (maar proberen dit wel). De overige stafleden en leden vanaf 18 jaar houden 1,5 mtr afstand tot elkaar.
  • Ouders mogen het terrein niet betreden. Mochten er vragen zijn, neem telefonisch contact op met de teamleiding of spreek elkaar (op voldoende afstand) aan op het Ekelpad.
  • Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het organiseren van programma’s zodat er voldoende afstand gehouden kan worden of dat er in de buitenlucht wordt gespeeld.
 
 
Weekenden
  • Vooralsnog kunnen de geplande weekenden niet doorgaan. Het duurt nog even voordat we op weekend gaan. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.
 
 
Coronatoegangsbewijs (QR)
  • Leden tot 18 jaar en begeleidende staf (bevers, welpen, scouts en rowans) hoeven bij opkomsten geen geldend Coronatoegangsbewijs (QR) te tonen.
  • Leden vanaf 18 jaar en begeleidende staf (pivo’s, oudstam en gezamenlijke stafactiviteiten) dienen bij aankomst in het gebouw een Coronatoegangsbewijs (QR) te tonen.
 
 
Algemene maatregelen gelden ook bij Scouting
  • Alle nu geldende maatregelen gelden uiteraard ook op de blokhut en daarbuiten.
  • Wanneer een lid niet fit is of huisgenoten in quarantaine zitten, is het even niet mogelijk om naar de blokhut te komen.
  • Mocht er onder de leden Corona worden geconstateerd (ook pas na enkele dagen na de laatste keer op de blokhut te zijn geweest) meldt dit z.s.m. bij de groepsvoorzitter. In overleg wordt bekeken of er een bericht naar de overige leden uit gaat.
 
 
Mocht je nog vragen hebben over deze update kan je altijd contact opnemen met groepsvoorzitter Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl / 06-18303204)


Met vriendelijke groet,


Ward Gijsberts
Groepsvoorzitter Scouting St.Nicasius Heeze
voorzitter@Nicasius.nl
06-18303204
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers