Onderwerp: Nieuwsbrief januari: Aanbieding en ALV
Datum: 27-01-2020
Nieuwe leden betalen in 2020 geen contributie
 
 
Januari 2020

Op volle kracht in 2020


Na onze aanbieding in december droegen ruim zestig leden hun partner aan als BPP-partnerlid! Wij hebben de actie van *een gratis lidmaatschap in 2020* nu uitgebreid naar alle nieuwe leden. Mogen wij weer een beroep op u doen om deze actie in uw netwerk bekend te maken?

U kunt zich ook aanmelden voor onze ALV. Wij hopen u daar te zien!
 
 

Gratis lidmaatschap voor nieuwe leden


Vanwege onze succesvolle werving van nieuwe partnerleden, hebben wij de actie uitgebreid. Alle nieuwe leden die zich voor 31 maart inschrijven, krijgen het lidmaatschap voor 2020 cadeau! Graag vragen wij uw steun bij deze actie...


 
 
 

Welkom op de ALV 2020


We waren er vroeg bij. In december kondigden we de voorlopige agenda voor onze jaarvergadering aan. Toch gaven ruim vijftig deelnemers reeds gehoor aan deze uitnodiging voor de ALV, die plaats vindt op 21 april in Doorn. Nu is ook onze spreker bekend...


 
 
 

Pensioenakkoord in 2020


Wij hebben goede hoop op een definitief pensioenakkoord. In ieder geval voor de zomervakantie, maar als het even kan al in de loop van april. Actuele informatie vindt u in de vernieuwde rubriek Pensioendebat op onze website...


 
 
 

Welkom nieuw lid: Tonnie Vergeer


Nieuwe leden versterken onze vereniging. Wat beweegt hen om lid te worden? Mevrouw Tonnie Vergeer (64) uit Boxmeer vond een oplossing bij onze helpdesk rond haar vroegpensioen. ‘Ik voelde dat er iets niet klopte.'...


 
 

Geen kortingen, toch een lager pensioen?


'Geen kortingen in 2020' berichtten wij opgelucht in onze vorige nieuwsbrief. Toch treft u bij de eerste uitbetaling van uw pensioen dit jaar mogelijk een lager bedrag op uw rekening. Hoe zit dat, vragen sommige leden zich af.

Wij begrijpen uw eventuele verwarring. Het betreft echter geen wijziging vanuit het Pensioenfonds, maar van de belastingtarieven.

Op uw betaalspecificatie kunt u zien dat het bruto bedrag van uw pensioenuitkering gelijk is gebleven. Het netto bedrag kan echter afwijken, in positieve of negatieve zin. De bruto pensioenen zijn dus gelukkig niet gekort, maar dat zegt niets over de netto uit te keren bedragen. Helaas heeft de BPP daar geen invloed op.

 

Nieuwe koepel gepensioneerden


Nederland kent sinds begin van dit jaar één nationale organisatie voor gepensioneerden. De naam van de nieuwe organisatie is ‘Koepel Gepensioneerden’. De organisatie is ontstaan door de fusie van de Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden (KNVG) en de Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden (NVOG).

De Koepel Gepensioneerden is de grootste seniorenorganisatie van Nederland en vertegenwoordigt direct 300.000 gepensioneerden en indirect alle 3 miljoen gepensioneerden in ons land. Meer dan 150 organisaties van gepensioneerden zijn aangesloten bij de Koepel Gepensioneerden. Ook de BPP is aangesloten en speelt een actieve rol.

Onze vicevoorzitter Jaap van der Spek is medevoorzitter van de Koepel.

 

Contact


BPP op Facebook
Ook via onze BPP Facebook pagina houden wij u op de hoogte. Via de knop 'Vind ik leuk' kunt u ons volgen.

Vragen
Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? Laat het ons weten via contact@pfzw-belangenvereniging.nl

Afmelden
Deze nieuwsbrief verschijnt circa zes keer per jaar. Afmelden kan via de link onderaan elke nieuwsbrief.
 
 
  PFZW belangenvereniging