Onderwerp: NicasiusNieuws september 2019
Datum: 20-09-2019
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Alle groepsinformatie en data op een rij


Zoals ieder jaar bij de start van een nieuw Scoutingseizoen sturen we alle leden het groepsinformatieboekje Ekelbuukske, dit boekje hebben jullie onlangs ontvangen. In dit boekje staat alle informatie vermeld die van belang is voor leden en ouders. Op onze website...

 
 
ALGEMEEN

KinderScoutfestijn voor iedereen, 28 sept


Op zaterdag 28 september organiseren we voor alle kinderen uit de omgeving  het KinderScoutfestijn. Tussen 09:30u en 12:00u zijn kinderen tussen 3 en 11 jaar van harte welkom om onze blokhut te bezoeken.

We hebben diverse leuke activiteiten georganiseerd zoals een kabelbaan, luchtkussen, vuren etc. Tijdens het KinderScoutfestijn draaien de bevers en welpen deze dag vanaf 09:30 omdat we op deze dag veel...

 
 
BEVERS

Ouderochtend, 26 okt


Zaterdag 26 oktober mogen alle ouders van de bevers gezellig een ochtend meedraaien en zo een kijkje nemen wat we zoal doen op een ochtend.

Je hiervoor opgeven is niet nodig. Je bever is ook hartstikke welkom als er geen ouder mee kan!
 
 
WELPEN

Ouderochtend, 2 nov


Op zaterdag 2 november zijn de papa’s en de mama’s van de welpen van harte welkom om mee te draaien met hun kinderen! Tijdens deze ochtend ervaren de ouders wat hun kinderen zoal doen op een zaterdagochtend. Bij deze nodigen (en dagen) we alle ouders uit om mee te draaien met ons tijdens de ouderochtend, tot 2 november!
 
 
ALGEMEEN

Rabo ClubSupport


De Rabobank is weer gestart met de actie Rabo ClubSupport, voorheen bekend als Steuntje in de Rug.

Ook Scouting St.Nicasius is hiervoor weer aangemeld. Bij deze actie mogen leden van de Rabobank in de periode van vrijdag 27 september tot en met 12 oktober 2019. Via een speciale site hun 5 stemmen uitbrengen op verenigingen naar keuze. Elke stem is geld waard. Leden van de Rabobank krijgen hiervan bericht.

Draag je scouting St.Nicasius een warm hart toe, breng dan je stem uit op ons. Vraag ook opa's, oma's, broers, zussen, ooms, tantes, buren en iedereen die je kent om te stemmen op scouting sint nicasius Heeze.

Ook kunnen er stemmen uitgebracht worden op Stichting Katholieke Jeugdbelangen Heeze. De opbrengsten van deze stemmen komen deels ten goede van onze Scoutinggroep.

voor meer info, zie rabobank.nl
 
 
ALGEMEEN

Geen Scouting i.v.m. stafweekend, 04 t/m 06 okt


In het weekend van 04 t/m 06 oktober zal er niet gedraaid worden. Tijdens dit weekend gaan alle stafleden gezellig een weekend samen op pad. Het stafweekend is een weekend waarbij staf en hun “aanhang” een blokhut...

 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen. In de week van 18 november 2019 zal de 2e periode seizoen 2019-2020 geïncasseerd worden.
 
 
ALGEMEEN

Scoutmobiel op blokhut, 12 okt


Ook dit jaar komt de mobiele Scoutshop van Scouting Nederland weer naar onze blokhut. Dit jaar komt de Scoutmobiel op zaterdag 12 oktober tussen 15:00u en 17:00u naar Heeze.

De Scoutmobiel is de ideale manier om op onze blokhut al je Scoutingzaken te kopen. Denk hierbij aan onze groepskleding, uniformen insignes etc. Truien en vesten van onze groep zijn alleen op deze dag te koop. Tijdens deze dag zullen van alle speltakken...

 
 
ALGEMEEN

Samenwerking Kinderdagverblijf Korein


Zoals misschien sommigen al gezien of gehoord hebben, hebben we een samenwerking gevonden met onze buren Kinderdagverblijf Korein. Op maandag 16 september hebben we een huurovereenkomst getekend voor de verhuur van de blokhut voor 3 middagen per week, m.u.v. de kerstvakantie en een gedeelte van de zomervakantie. De inkomsten van de verhuur kunnen we als groep goed gebruiken en komen volledig ten goede aan het onderhoud van de gebouwen en aan spelmateriaal voor onze leden.

De afgelopen maanden zijn we met enkele bestuursleden druk...

 
 
ALGEMEEN

Agenda sept/okt 2019


  • zaterdag 28 sept - ScoutFestijn
  • 4 en 5 okt - geen opkomst - alle speltakken
  • 12 okt - Scoutmobiel
  • 18 t/m 20 okt - weekend - rowans
  • 25 t/m 27 okt - weekend - scouts
  • 26 okt - ouderochtend - bevers

Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers