Onderwerp: JubileumNieuws September 2021
Datum: 21-09-2021
Op 23 april 2022 bestaat onze Scoutinggroep 70 jaar. Dit gaan we komend seizoen uiteraard samen met alle leden en ouders, vrienden en sponsoren GROOTS vieren.
 

De groep bestaat 70 jaar; tijd voor een feestje!


Op 23 april 2022 bestaat onze Scoutinggroep 70 jaar. Dit gaan we komend seizoen uiteraard samen met alle leden en ouders, vrienden en sponsoren GROOTS vieren. Als hoogtepunt van het jaar gaan we op groepskamp naar België. Het jubileumthema zal dit jaar zijn: “Scouting, de GROOTSTE kans van je leven”.

Naast het groepskamp wordt er ook een feestavond en reünie georganiseerd voor alle leden en oud-leden, vrienden en sponsoren. Deze feestdag is op 23 april, binnenkort horen jullie hier meer over.
 
 

De oude toren komt terug, helpen jullie mee?


Als groep zijn we de uitdaging aangegaan om, ter ere van het 70-jarige jubileum, een grote wens in vervulling te brengen. Deze wens is het realiseren van de Jubileumtoren. In het verre verleden heeft er altijd een houten toren op het terrein gestaan, helaas is deze destijds in vlammen opgegaan. De nieuwe Jubileumtoren wordt een houten toren (8 meter hoog) waar kinderen in kunnen spelen, de kabelbaan aan bevestigd kan worden en er o.a. een mogelijkheid is voor een klimmuur.

De toren wordt door een specialistisch bedrijf gebouwd en komt in de punt van het terrein, ter hoogte van de vlaggenmast, te staan. Jullie zullen begrijpen dat het bouwen van een dergelijke toren veel geld kost, ook deze uitdaging zijn we aangegaan en hierbij kunnen we ieders hulp gebruiken; kunnen we op jullie steun rekenen?
 
 

De Torenloterij


Om geld in te zamelen is de Torenloterij in het leven geroepen. Alle leden, ouders, vrienden en sponsoren kunnen een symbolische torenrang kopen.  Er zijn verschillende soorten torenrangen te koop. Bij iedere rang hoort een ander bedankpakket. Zie hieronder de verschillende rangen met de bijhorende kosten (je kunt zelf een bedrag kiezen) en het bedankpakket.
 
 
De zelfbouwtoren is een bouwpakket wat je zelf thuis in elkaar moet zetten; erg leuk voor kinderen. De 3 mooiste zelfbouwtorens ontvangen een prijs. Naast de zelfbouwtorens ontvang je ook Kansloten. Op 23 april vindt de trekking van de Torenloterij plaats. Met een Kanslot maakt iedereen kans op een gepersonaliseerd cadeau t.w.v. 1x €100,-, 1x €70, - en 3x €10,-
 
 

Hoe kan je sponsoren?


Iedereen kan een bijdrage leveren aan de realisatie van de toren door een torenrang te kopen. We dagen iedereen uit om zich in te zetten voor deze actie en zoveel mogelijk torenrangen te kopen of verkopen bij je vrienden, familie en kennissen.

Een torenrang kopen is heel simpel en kan op de volgende manier;

  1. Maak een keuze welke bedrag je wilt sponsoren/ welke torenrang je wilt kopen
  2. Scan de QR-code of maak gebruik van de betaallink onderaan in deze brief
  3. Vul het vrije bedrag in en maak de betaling compleet
  4. Stuur een mail naar torenactie@nicasius.nl en geef aan welk bedrag je hebt gesponsord en op welk adres het bedankpakket bezorgd mag worden

Na betaling ontvang je een bevestiging per mail en ontvang je binnen enkele dagen het bedankpakket thuisbezorgd.

Mocht je geen gebruik willen maken van de QR-code of betaallink is het altijd mogelijk om contant een bijdrage te leveren. Spreek hiervoor een van de stafleden aan op de blokhut of neem contact op met groepsvoorzitter Ward Gijsberts (06-18303204).
 
 

Kan ik ook bedrijfsmatig sponsoren?


Uiteraard is het bedrijfsmatig  sponsoren ook mogelijk. Als bedrijf kunt u ook torenrangen kopen, dit kan in de vorm van gelden of goederen. In overleg kunnen we samen bepalen wat uw bedrijf kan betekenen voor onze groep en wat onze groep voor uw bedrijf kan betekenen (logo, facturen etc.). Mocht u bedrijfsmatig onze groep een warm hart toe willen dragen neem dan contact op met torenactie@nicasius.nl of groepsvoorzitter Ward Gijsberts (06-18303204).
 
 

Koop nu torenrangen en maak de Jubileumtoren haalbaar


Scan de bovenstaande QR-code of open de betaallink om de betaling compleet te maken
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers