Onderwerp: NicasiusNieuws september 2018
Datum: 14-09-2018
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Alle belangrijke data op een rij; de jaarplanner


De afgelopen weken hebben alle speltakken de jaarplanner gevuld. In de bijgevoegde jaarplanner staan per speltak de belangrijkste activiteiten gepland zoals weekenden, kampen en bijzondere activiteiten. Indien er op een bepaalde dag niets staat vermeld wordt er gewoon gedraaid op de gebruikelijke tijden. Zoals overal kan het voorkomen dat een planner wordt gewijzigd. Wij hebben ons uiterst best gedaan om met alle activiteiten rekening te houden. Desondanks kan er in de loop van het seizoen een datum wijzigen.

Bekijk hier op onze website de actuele jaarplanner.
 
 
ALGEMEEN

Foto's overheveling 2018


Afgelopen zaterdag hebben we tijdens de overheveling foto's gemaakt. Deze foto's hebben we in een (gesloten) online fotobibliotheek gezet, zodat jullie ze kunnen bekijken en downloaden.

Fotobibliotheek: link
wachtwoord: nicasius2018

Als je zelf ook leuke foto’s van onze groep hebt, ontvangen wij deze graag zodat we ze toe kunnen voegen aan onze eigen database.
 
 
BEVERS, WELPEN EN SCOUTS

Informatieochtend- middag speltakken, 29 sept


Op zaterdag 29 september zullen de bevers, welpen en scouts een informatiemoment organiseren voor de ouders. Tijdens de informatieochtend- middag geven de stafleden uitleg over het speltak waar uw kind lid van is. De jaarplanner,

 
 
ALGEMEEN

Alle groepsinformatie op een rij


Zoals ieder jaar bij de start van een nieuw Scoutingseizoen sturen we alle leden het groepsinformatieboekje Ekelbuukske. In dit boekje staat alle informatie vermeld die van belang is voor leden en ouders. Wij raden u aan het boekje even rustig door te lezen, zodat alle geldende afspraken bij jullie bekend zijn, daarnaast is het ook goed om te weten hoe wij zijn georganiseerd en wat te doen bij bijzonderheden als adreswijzigingen, ziektes en wanneer er iets met uw kind speelt.

Mocht u nog vragen hebben n.a.v. dit boekje kunt u altijd contact opnemen met de betreffende teamleid(st)er of groepsvoorzitter Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl)


Bekijk hier het Ekelbuukse.
 
 
BEVERS EN WELPEN

Scoutfestijn voor iedereen, 22 sept


Op zaterdag 22 september organiseren we voor alle kinderen uit de omgeving het Scoutfestijn. Tussen 10:00u en 12:00u zijn kinderen tussen 3 en 11 jaar van harte welkom om onze blokhut te bezoeken. We hebben diverse leuke activiteiten georganiseerd zoals een bingo (met leuke prijzen), kabelbaan, springkussen, vuren etc. Tijdens het Scoutfestijn draaien de bevers en welpen...

 
 
ALGEMEEN

Geen Scouting i.v.m. stafweekend


In het weekend van 05 t/m 07 oktober zal er niet gedraaid worden. Tijdens dit weekend gaan alle stafleden gezellig een weekend samen op pad. Het stafweekend is een weekend waarbij staf en hun “aanhang” een blokhut...

 
 
ALGEMEEN

Scoutmobiel op blokhut, 13 okt


Ook dit jaar komt de mobiele Scoutshop van Scouting Nederland weer naar onze blokhut. Dit jaar komt de Scoutmobiel op zaterdag 13 oktober tussen 15:00u en 17:00u naar Heeze. De Scoutmobiel is de ideale manier...

 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen. In de week van 17 september 2018 zal de 1e periode seizoen 2018-2019 geïncasseerd worden.
 
 
WELPEN

Ouderochtend Welpen


Op zaterdag 3 november zijn de papa’s en de mama’s van de welpen van harte welkom om mee te draaien met hun kinderen! Tijdens deze ochtend ervaren de ouders wat hun kinderen zoal doen op een zaterdagochtend. Bij deze nodigen (en dagen) we alle ouders uit om mee te draaien met ons tijdens de ouderochtend, tot 3 november!
 
 
WELPEN

Installatie weekend Welpen


Zet deze dagen in je agenda! Het weekend van 16-17-18 november hebben de welpen namelijk hun installatie weekend. We blijven tijdens dit weekend twee nachtjes slapen op de blokhut, doen leuke activiteiten en hebben op zondagochtend de installatie van de nieuwe welpen. Wij hopen dat jullie allemaal mee gaan!

Voor degene die worden geïnstalleerd, lever uiterlijk zaterdag 10 november je spullen in een plastic tasje in.

Verder informatie en de digitale inschrijving volgt nog.
 
 
ROWANS

Start seizoen rowans


Dit jaar bij de rowans is er al weer flink wat gebeurd. Zo hebben we afscheid genomen van Robby Wijnen en Michel Boerenkamp als staf. En er zijn twee nieuwe stafleden gestart Corne Brands en Jasper Jansen.
Afgelopen zondag hebben we onze eerste financiële actie er alweer op zitten, de bloemencorso valkenswaard. 
Gelukkig gaat...

 
 
PIVOS

Start seizoen pivo's


Vanavond gaan de Pivo's programma maken en daarmee het nieuwe seizoen officieel beginnen.
Om 20.00 uur staat de koffie klaar en worden alle Pivo's in compleet uniform verwacht. Uiteraard vol van nieuwe ideeën voor leuke en originele programma's. Daarnaast gaan we de taken voor de rest van het seizoen verdelen, vandaar het verzoek om vast een...

 
 
ALGEMEEN

Agenda sept/okt 2018


  • 14 sept - informatie avond rowans
  • 22 sept - KinderScoutFestijn bevers en welpen
  • 29 sept - informatie ochtend/middag - bevers, welpen en scouts
  • 5 okt - geen opkomst rowans en pivo's
  • 6 okt - geen opkomst bevers, welpen en scouts
  • 13 okt - ScoutShop mobiel
  • 19/21 okt - weekend rowans
  • 26/28 okt - weekend scouts
  • 27 okt - ouderochtend bevers
Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers