Onderwerp: Berichtgeving 12-02-2020: afgelaste opkomsten en activiteiten i.v.m. Coronavirus
Datum: 12-03-2020
Als Scoutinggroep zullen we de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus opvolgen.
 

Berichtgeving afgelaste opkomsten en activiteiten i.v.m. Coronavirus


Als Scoutinggroep zullen we de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus opvolgen. Zoals het niemand zal zijn ontgaan zullen ook wij alle sociale contacten proberen te beperken. Om deze reden hebben we besloten tot nadere berichtgeving niet te draaien. Deze maatregel geldt voor alle speltakken. Per week zullen we als Bestuur de situatie bekijken en jullie op de hoogte stellen van de te nemen maatregelen. Deze berichtgeving zullen we per mail naar alle leden en ouders versturen.

Komende weken zijn er naast de gewone opkomsten enkele speciale activiteiten gepland die ook niet door zullen gaan:

14 maart NLDoet
De landelijke actie waar we als groep ook aan deelnemen zal bij onze Scoutinggroep niet door gaan. Wellicht vragen we jullie hulp op een ander moment en vertrouwen dan op jullie medewerking.

14 maart potgrond-actie pivo’s
Helaas hebben we, in goed overleg, besloten dat de jaarlijkse potgrond-actie van de pivo’s niet door kan gaan. Alles was tot in de puntjes geregeld en de eerste pallets stonden al klaar om verkocht te worden.  De reeds geplaatste bestelling via de website zijn deze week nog wel bezorgd. De website www.potgrondheeze.nl zal langer opblijven zodat jullie bestellingen kunnen blijven plaatsen. De pivo’s zullen deze bestellingen vervolgens op een later tijdstip bezorgen.
Op een later moment zullen we met een aangepaste actie komen om het verlies van deze actie zoveel mogelijk te beperken. Ook hierbij vertrouwen wij op jullie medewerking en hopen dat de pivo’s alsnog een extra zakcentje kunnen sparen voor het jaarlijkse zomerkamp.

19 maart Algemene LedenVergadering (ALV)
De geplande Algemene LedenVergadering waarin het jaarverslag 2019 zou worden gepresenteerd gaat niet door. De aansluitende Grote GroepsRaad (vergadering voor alle stafleden) gaat ook niet door. Mogelijk dat de ALV wordt verschoven naar een ander moment. We zullen dit op korte termijn kenbaar maken bij de ouders en leden.

20 t/m 22 maart Beverweekend
Het beverweekend zal mogelijk op een later moment worden georganiseerd. We zullen dit op korte termijn kenbaar maken bij de ouders en leden.

27 t/m 29 maart Regionale Scouts Wedstrijden
Dit jaar zou de RSW in Heeze worden georganiseerd. Diverse patrouilles uit de regio strijden om de eerste plaats, de winnaar mag vervolgens naar de Landelijke Scouts Wedstrijden. Het is op dit moment nog niet bekend of zowel RSW als LSW op een ander moment door zullen gaan. We zullen dit op korte termijn kenbaar maken bij de ouders en leden.
 

Mocht je nog vragen hebben over dit onderwerp kan je altijd contact opnemen met groepsvoorzitter Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl / 06-18303204)


Met vriendelijke groet, 

Ward Gijsberts
Groepsvoorzitter Scouting St.Nicasius Heeze

 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers