Onderwerp: NicasiusNieuws december 2021
Datum: 24-12-2021
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Fijne feestdagen en een gezond 2022


Net als 2020 wordt ook 2021 op een vreemde manier afgesloten door de aangescherpte maatregelen rondom Corona. Toch hebben we als Scoutinggroep in 2021 ontzettend leuke activiteiten kunnen organiseren, mochten we weer overnachten en het zomerkamp kon gelukkig voor alle speltakken doorgaan. Al met al en ondanks de verschillende maatregelen was het een geslaagd jaar voor ons.

2022 staat voor onze groep volledig in het teken van feest, laten we dit vooral niet vergeten in de tijd waarin Corona de dienst uitmaakt. Als groep bestaan we in april 2022 70 jaar en gaan dat vieren. Op 23 april wordt er voor de jeugdleden een leuke dag georganiseerd met als afsluiter de opening van de nieuwe speeltoren. Mede door jullie bijdrage zijn we al een heel eind met het inzamelen van gelden voor de toren. Op deze dag gaan we natuurlijk ook de winnende loten bekend maken en zullen we de dag afsluiten met een gezellige reünie en feest. De afgelopen dagen zijn meer dan 550 (oud)leden aangeschreven met een vooraankondiging voor deze dag. Kijk voor meer informatie op nicasius.nl/reunie

Binnenkort horen jullie meer over het feestjaar en zullen we meer informatie geven over ons jubileumkamp. Uiteraard zijn we volop bezig met de voorbereidingen om met alle leden gelijktijdig op kamp te gaan.

Voor nu wens ik, mede namens alle staf- en bestuursleden, iedereen fijne feestdagen en een ontzettend gezond 2022! Geniet van het leven en zorg goed voor elkaar.
 
 
ALGEMEEN

Komende activiteiten


Net als bij sportverenigingen mogen onze jeugdleden <18 jaar, volgens de laatste maatregelen, buiten bijeenkomen. Uiteraard pakken we deze mogelijkheid aan en kunnen de scouts en rowans op 28 december (scouts) en 29 december (rowans) een aangepast Winterkamp draaien. Alle betreffende leden zijn hierover geïnformeerd.

Vanaf vrijdag 7 januari zullen de rowans online gaan draaien. De bevers, welpen en scouts draaien vanaf zaterdag 8 januari op de blokhut weer op de gebruikelijke tijden.

In het weekend van 14 januari stond een voorbereidingsweekend jubileumkamp voor de staf gepland. Vanwege de maatregelen gaat dit weekend niet door. Dit betekent dat we in dit weekend gewoon draaien.

Houd er wel rekening mee dat we de gebouwen niet mogen betreden en alleen buiten draaien. Mochten de maatregelen veranderen zullen we dit per mail kenbaar maken.
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers