Onderwerp: NicasiusNieuws september 2022
Datum: 14-09-2022
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Seizoen 2022/ 2023 is gestart


Op zaterdag 3 september is het nieuwe Scoutingseizoen van start gegaan. Tijdens de overheveling zijn alle leden overgeheveld naar de nieuwe speltakken en hebben we afscheid genomen van enkele pivo’s en stafleden.

Dit jaar gaan we met een groot...

 
 
ALGEMEEN

Delen van groeps- en speltakinformatie


Aan het begin van ieder seizoen ontvangen alle leden het Ekelbuukske. Dit boekje bevat alle belangrijke informatie over de groep en speltak. Lees het boekje eens rustig door zodat je precies weet wat er speelt, wat de regels zijn binnen onze groep en nog veel meer.

Bekijk hier het Ekelbuukske.

Vanaf dit seizoen gaan we actief aan de slag met de Scouting-app. Tijdens het jubileumkamp hebben we testgedraaid met de app en deze werkt fantastisch. Met een simpele handeling kunnen we jullie direct informeren over de meest belangrijke zaken binnen de speltakken en groep. Zorg ervoor dat je je pushmeldingen aan hebt staan zodat je nooit informatie mist. De app zullen we ook in gaan zetten voor het delen van leuke berichtjes en foto’s maar in eerste instantie is deze vooral bedoeld om jullie zo goed mogelijk te informeren. Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de app neem dan contact op met het secretariaat Birgit de Vaan (secretariaat@nicasius.nl )
 
 
ALGEMEEN

Jaarplanner 2022/ 2023 bekend


Zoals gebruikelijk proberen we alle activiteiten per speltak en groep zo vroeg mogelijk in het seizoen te plannen. De vastgestelde jaarplanner vind je via onderstaande link. Als groep proberen we altijd de jaarplanner zo goed mogelijk aan te houden. Toch kan het voorkomen dat we ooit moeten schuiven met data. We zullen dit zo goed en vroeg mogelijk communiceren naar de leden.

Leden en ouders kunnen vervolgens rekening houden met de activiteiten en de eigen vakanties al in plannen. Op onze website en Scouting-app staat altijd de meest actuele jaarplanner, check deze altijd voordat je iets gaan plannen, zou jammer zijn als je een weekend, speltakactiviteit of kamp mist.


Bekijk hier de jaarplanner
 
 
ALGEMEEN

Gezondheidsformulieren verplicht invullen


Binnenkort ontvangen alle leden, op papier, weer de welbekende vraag om de gezondheidsformulieren in te vullen in de brievenbus. Aan het begin van ieder seizoen vragen we de leden om de meest actuele informatie over de gezondheid en bereikbaarheid in geval van nood.

Juiste en actuele informatie is voor ons van groot belang op het moment we het echt nodig hebben. Ook al is er niets veranderd in de situatie van het lid, toch moet het formulier ingevuld worden. We verzoeken alle leden en ouders om het formulier z.s.m. (en uiterlijk op de gevraagde datum) in te leveren. Als lid en ouder bent u zelf hiervoor verantwoordelijk.

Mochten er nog vragen zijn over deze formulieren kan je contact opnemen met groepsvoorzitter Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl )
 
 
BEVERS, WELPEN EN SCOUTS

Afmelden voor opkomsten


Kun je een keer op zaterdag niet? Geen probleem maar meld je tijdig af, dit doe je door een berichtje te sturen naar de teamleiding.

Hieronder nog een keer de contactgegevens:

Bevers (Maud); bever@nicasius.nl of 0612189179
Welpen (Timo); welp@nicasius.nl of 0613540075
Scouts (Arjan); scout@nicasius.nl of 0614416415
 
 
BEVERS, WELPEN EN SCOUTS

Ouderinformatie momenten


Zaterdag a.s. (17 sept). Organiseren we voor de 3 jongste speltakken een ouder-infomoment. Tijdens deze momenten stellen de stafleden zich voor, vertellen ze wat de speltak inhoudt en za vanuit de groep ook nog belangrijke info gedeeld worden. Ook al ben je al bekend met onze groep adviseren we alle ouders te komen. Als groep willen we daarnaast ook kennis maken met de ouders van jeugdleden die we wekelijks ontmoeten en mee op weekend of kamp nemen. Graag ontvangen we jullie op de volgende momenten:
  • Bevers: 10.00 tot 10.45 uur
  • Welpen: 12.00 tot 12.20 uur
  • Scouts: 13.00 tot 13.30 uur
 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen.

1e periode seizoen 2022-2023 zal geïncasseerd worden in de week van 19 september 2022.
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers