Onderwerp: Nieuwsbrief gemeente Heeze-Leende, week 13
Datum: 01-04-2016
Hierbij treft u de nieuwsbrief 'De gemeente bericht' aan van deze week
 

Ook dit jaar weer geld beschikbaar voor kleine ergernissen aan wegen, fietspaden, voetpaden en bermen


Met enige regelmaat krijgt de gemeente meldingen binnen van burgers over de openbare ruimte. Het gaat dan bijvoorbeeld over een gat in de weg, zwerfafval, rioolverstopping, ongedierte, wateroverlast of een omgewaaide boom. Maar ook gaat het om kleine mankementen of ergernissen, waar burgers veel last van hebben.

 
 

Afsluiting Jan Deckersstraat


Komende week is de Jan Deckersstraat in Heeze afgesloten voor doorgaand verkeer.


 
 

Heeze-Leende Burgerpanel


De gemeente Heeze-Leende wil graag nog meer inzicht krijgen in de meningen en wensen van haar inwoners. Daarom is het Heeze-Leende Burgerpanel opgezet: een groep geïnteresseerden die met enige regelmaat meedoet aan onderzoek van de gemeente Heeze-Leende. Zo weten we nog beter wat er leeft bij onze inwoners en kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Interesse om deel te nemen aan het Burgerpanel?


 
 

Openbare rondetafelgesprek en raadsvergadering op 4 april


Op maandagavond 4 april a.s. vinden in de raadzaal van het gemeentehuis een openbare rondetafelgesprek (RTG) en raadsvergadering plaats. 
 

 
 

E-mailservice 'Berichten over uw buurt'


Via www.heeze-leende.nl/bekendmakingen kunt u zich gratis aanmelden voor de e-mailservice 'Berichten over uw buurt'. Met deze service kunt u wekelijks bekendmakingen per e-mail ontvangen over onder andere aangevraagde en verleende bouw- en milieuvergunningen en terinzagelegging van bestemmingsplannen die voor u relevant zijn.
 
 

Bekendmakingen per week


Wilt u graag zien welke actuele bekendmakingen er één week zijn over bijvoorbeeld een verleende bouw- en milieuvergunning? Bekijk het overzicht op de website.

 
 

Evenementen in de gemeenteIn Heeze-Leende worden allerlei evenementen georganiseerd. Een overzicht treft u aan op de gemeentelijke website.


 
 

Ouderen in beweging


Inwoners van 55 jaar of ouder die graag in contact komen met anderen en ondertussen ook actief bezig willen zijn, treffen op de gemeentelijke website een selectie van verschillende sportactiviteiten aan.