Onderwerp: NicasiusNieuws augustus 2019
Datum: 23-08-2019
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Groepsactiviteit Overheveling, 31 aug


Op zaterdag 31 augustus vieren we met alle leden de overheveling. Om 14:00u start deze groepsactiviteit voor alle leden en zal tot 16:30u duren. De overheveling is een traditioneel einde van het seizoen en ook het begin van het nieuwe seizoen. Tijdens deze middag zullen alle leden die de leeftijd hebben bereikt over worden gedragen (overhevelen) naar een volgende speltak. Leden die dit betreffen hebben...

 
 
BEVERS, WELPEN EN SCOUTS

Klasbord


Afgelopen jaar zijn we voor de 3 jongste speltakken van start gegaan met Klasbord. Op deze gratis en beveiligde app delen we met ouders berichten en foto’s per speltak. Ook dit jaar zullen we hiervan gebruik maken. Binnenkort zullen alle oude berichten en foto’s per speltak worden verwijderd. Leden die worden overgeheveld worden verwijderd uit Klasbord of krijgen voor de nieuwe Klasbordgroep een uitnodiging.

We raden iedereen aan om Klasbord te gebruiken en goed in de gaten te houden. We proberen jullie zo goed en actueel mogelijk op de hoogte te houden van het laatste nieuws (of leuke foto’s) per speltak.
 
 
ALGEMEEN

Alle groepsinformatie op een rij


Zoals ieder jaar bij de start van een nieuw Scoutingseizoen sturen we alle leden binnenkort het groepsinformatieboekje Ekelbuukske Extra. In dit boekje staat alle informatie vermeld die van belang is voor leden en ouders. Wij raden u aan het boekje even rustig door te...

 
 
ALGEMEEN

Alle belangrijke data op een rij; de jaarplanner


De afgelopen weken hebben alle speltakken de jaarplanner gevuld. In de bijgevoegde jaarplanner staan per speltak de belangrijkste activiteiten gepland zoals weekenden, kampen en bijzondere activiteiten. Als er op een bepaalde dag niets staat vermeld word...

 
 
ALGEMEEN

Dragen van uniformen


In het nieuwe seizoen zullen we weer extra aandacht besteden aan het dragen van een volledig uniform. We merkten dat we de laatste maanden steeds meer leden op de blokhut hadden rondlopen met een onvolledig uniform. Het dragen van een uniform maakt onderdeel uit van Scouting net zoals een voetbalshirt bij voetbal hoort. We vragen alle leden en ouders hierop te letten. Mocht je uniform niet compleet zijn dan kan je dit altijd compleet maken door de onderdelen te bestellen op www.scoutshop.nl. Op onze website www.nicasius.nl staat per speltak beschreven waaraan het uniform moet voldoen.

Ook tijdens het draaien zullen we proberen zoveel mogelijk het uniform compleet aan te hebben en dus niet direct na het openen de blouse uit te gooien. De stafleden zullen aangeven wanneer de uniformen uit mogen (bijvoorbeeld bij een vies programma).
 
 
ALGEMEEN

Contributie


De contributie bedraagt € 110,- per seizoen en wordt geïnd in 4 periode’s gedurende het seizoen. In de week van 16 september 2019 zal de 1e periode seizoen 2019-2020 geïncasseerd worden.
 
 
ALGEMEEN

Agenda aug 2019


  • zaterdag 31 aug - overheveling - alle speltakken

Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers