Onderwerp: NicasiusNieuws december 2019
Datum: 13-12-2019
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

HERINNERING Inschrijvingen Winterkamp


Tussen 27 en 30 december zullen de scouts, rowans, pivo’s en staf weer op het gezamenlijke WinterKamp (WiKa) gaan. Alle leden hebben inmiddels een inschrijfverzoek ontvangen. Heb je deze nog niet ingevuld doe dit dan alsnog voor 14 december. Verderop in dit stukje lees je wat het globale programma is en hoe laat het kamp...

 
 
ALGEMEEN

Wanneer draaien we tijdens de feestdagen?


Zoals je al hebt kunnen lezen gaan we tussen 27 en 30 december met de 3 oudste speltakken op winterkamp. Op 28 december zullen de bevers en welpen niet draaien.

De eerste zaterdag van 2020 (4 januari) zullen de bevers, welpen en scouts weer gewoon draaien op de gebruikelijke tijden. Mocht je ooit twijfelen wanneer er gedraaid wordt, wat de datum van een weekend of kamp is; check dan de jaarplanner. Deze is altijd actueel te vinden op www.nicasius.nl
 
 
ALGEMEEN

Nieuwjaarsreceptie vrijdag 3 januari


Op vrijdagavond 3 januari vanaf 20:00u organiseren we weer een nieuwjaarsreceptie voor alle (staf)leden, ouders en vrienden. Op deze avond kunnen we toasten op het nieuwe jaar en gezellig wat met elkaar kletsen onder het genot van een drankje. Tijdens deze avond zal er geen programma en stafbegeleiding zijn voor de 3 jongste speltakken, uiteraard zijn ook deze leden welkom maar wel graag onder begeleiding van eigen ouders.

Graag allemaal tot 3 januari!
 
 
ALGEMEEN

Poetsavond dinsdag, 14 jan


Na intensief gebruik van de gebouwen tijdens alle weekenden en winterkamp kunnen de gebouwen in het begin van het jaar een extra poetsbeurt gebruiken.
Graag willen we ouders vragen om 1 avond mee te helpen en het werk voor onze vrijwilligers wat te verlichten. Op dinsdag 14 januari tussen 19:00u en 21:30u zullen we, hopelijk samen met veel ouders, wat grote...

 
 
ALGEMEEN

Fijne feestdagen en een gezond 2020


We wensen alle (staf)leden en hun familie en vrienden hele fijne feestdagen en een goed en gezond 2020!

2019 was voor ons weer een geslaagd Scoutingjaar waarin we met z’n allen weer veel lol, leuke activiteiten en gezelligheid hebben gehad. Natuurlijk kan dit allemaal niet zonder de fantastische inzet van al onze vrijwilligers; dank allen daarvoor! We hopen dat 2020 weer een heel leuk jaar gaat worden. 2020 is vooral voor de rowans een heel speciaal jaar; onze rowanafdeling bestaat komend jaar 60 jaar; een hele prestatie. Er zijn niet veel andere groepen in Nederland die zo’n oude (aaneengesloten) rowanafdeling hebben. Om dit te vieren zal er in een komend Nicasiusnieuws hier meer informatie over komen.
 
 
ALGEMEEN

Agenda dec 2019/jan 2020


  • 13/15 dec - kerstweekend - scouts
  • 27/30 dec - winterkamp - scouts, rowans en pivo’s
  • 28 dec - geen opkomst bevers en welpen
  • 3 jan - nieuwjaarsreceptie
  • 3 jan - eerste opkomst 2020 - rowans en pivo’s
  • 4 jan - eerste opkomst 2020 - bevers, welpen en scouts
  • 24 jan - kienavond - rowans
  • 25/26 jan - oudstamweekend
Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers