Onderwerp: NicasiusNieuws oktober 2021
Datum: 12-10-2021
Iedere maand verschijnt de NicasiusNieuws in je mailbox en hij staat bordenvol nuttige info over onze groep. Mis hem dus niet.
 
ALGEMEEN

Scoutmobiel op blokhut, 23 oktober


Ook dit jaar komt de mobiele Scoutshop van Scouting Nederland weer naar onze blokhut. Dit jaar komt de Scoutmobiel op zaterdag 23 oktober tussen 10:00u en 12:30u naar Heeze.

De Scoutmobiel is de ideale manier om op onze blokhut al je Scoutingzaken te kopen. Denk hierbij aan onze groepskleding, uniformen insignes etc. Truien en vesten van onze groep zijn alleen op deze dag te koop. Tijdens deze dag zullen van alle speltakken stafleden aanwezig zijn om de leden te helpen bij het kiezen van de juiste uniformen en kleding.

Om je alvast voor te bereiden op deze dag kun je op onze site zien welke zaken te koop zijn en welke verplicht zijn. De informatie hiervoor staat op nicasius.nl onder het kopje uniformen.
 
 
ALGEMEEN

RABO-clubsupport, stem nu op Scouting St.Nicasius


De inmiddels bekende Rabobank sponsoractie is weer gestart. Vanaf nu kan je als lid van de Rabobank stemmen op Scouting St.Nicasius (zoek ook op deze naam). Door te stemmen sponsor je op een simpele en snelle manier onze groep. Maak dit ook bekend bij vrienden, ouders en bekenden. Hoe meer stemmen, hoe meer inkomsten voor onze kinderen

Stem nu op Scouting St.Nicasius Heeze via rabobank.nl. De stemactie loopt tot 25 oktober. Alvast bedankt voor jullie stem!
 
 
ALGEMEEN

Heb jij al een Jubileumtoren gekocht? Sponsor de groep!


Al verschillende leden en ouders hebben inmiddels een Jubileum-zelfbouwtoren gekocht en hebben daarbij Kansloten ontvangen (kans op cadeaus van €100,-).

Helaas hebben we nog niet het bedrag opgehaald wat we tot nu toe gepland hadden, we hebben nog een aardig “gat te dichten”. De torenactie is onlangs in het leven geroepen om de Jubileumtoren te kunnen realiseren. Voor de bouw van de toren hebben we veel geld nodig en we kunnen jullie hulp en donatie hierbij heel erg hard gebruiken.

Bekijk via deze link de JubileumNieuws van September nog eens heel goed hoe jij de groep kunt steunen en hoe jij ervoor kunt zorgen dat we op 23 april 2022, tijdens ons 70-jarig bestaan feest, de jubileumtoren kunnen openen.
 
 
Sponsor de groep en doneer een bedrag naar eigen keuze. Betalen gaat gemakkelijk via onderstaande mogelijkheden. Heb je vragen over deze actie of wil je misschien bedrijfsmatig doneren, dat kan. Neem voor vragen contact op met groepsvoorzitter Ward Gijsberts (voorzitter@nicasius.nl of 06-18303204)
 
 

Koop nu torenrangen en maak de Jubileumtoren haalbaar:


Scan de bovenstaande QR-code of open deze betaallink om de betaling compleet te maken.
 
 
ALGEMEEN

Parkeerbeleid blokhut


De laatste tijd komen steeds meer ouders met de auto naar de blokhut. Het is niet toegestaan om direct langs de Muggenberg (randweg) te parkeren. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties en het zicht van onze overstekende fietsers wordt verminderd.

Iedere zaterdag (en op vrijdag en zondag tijdens weekenden) kan er gebruikt worden gemaakt van de parkeerplaats van Korein. Mocht je het Ekelpad inrijden, rijd dan stapvoets en probeer via de achterzijde (pad richting Sandermannen) het terrein te verlaten om extra drukte te voorkomen.

Het beste is natuurlijk om te voet of op de fiets te komen. We willen iedereen vragen om op te letten ter voorkoming van ongevalletjes van spelende kinderen.
 
 
ALGEMEEN

Agenda okt/nov 2021


  • 15 t/m 17 okt - weekend - rowans
  • 23 okt - scoutshopmobiel
  • 29 t/m 31 okt - weekend - scouts
  • 5 t/m 7 nov - weekend - welpen
  • 13/14 nov - weekend - bevers
  • 19 t/m 21 nov - weekend - pivo's
  • 26 nov - pietenavond - bevers en welpen
  • 27 nov - geen opkomst - bevers en welpen

Bekijk hier de heel jaarplanner
 
 
Scouting st. Nicasius Heeze
secretariaat­@nicasius­.nl

Kijk voor extra info op onze website - nicasius.nl

De privacy statement van Scouting Sint Nicasius is van toepassing op deze mailing.
 
 
Deze nieuwsbrief wordt mogelijk gemaakt door e-mailingmanager.nl van
tableaux mediamakers